មាតិកា
សិក្ខាសាលាស្តីពី ជោគជ័យនៃការអនុវត្តគម្រោង TASK Program I & II នៅកម្ពុជា និងការផ្សព្វផ្សាយគម្រោងមជ្ឈមណ្ឌលស្រាវជ្រាវម្ហូបអាហារសុវត្ថិភាព និងច្បាប់ម្ហូបអាហារ
ចេញ​ផ្សាយ ១៨ កញ្ញា ២០២៣
41
ថ្ងៃចន្ទ ៤កើត ខែភទ្របទ ឆ្នាំថោះ បញ្ចស័ក ព.ស.២៥៦៧ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី១៨ ខែកញ្ញា ឆ្នាំ២០២៣ លោក ហ៊ូ វិចិត្រ ប្រធានការិយាល័យកៅស៊ូ បានចូលរួមសិក្ខាសាលាស្តីពី ជោគជ័យនៃការអនុវត្តគម្រោង TASK Program I & II នៅកម្ពុជា និងការផ្សព្វផ្សាយគម្រោងមជ្ឈមណ្ឌលស្រាវជ្រាវម្ហូបអាហារសុវត្ថិភាព និងច្បាប់ម្ហូបអាហារ ដោយមានការចូលរួមពីមន្ទីរ អង្គការ និងអង្គភាពជំនាញពាក់ព័ន្ធ នៅសណ្ឋាគារឆ្នេរថ្មី
ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter