ចេញផ្សាយ ១៧ កុម្ភៈ ២០២០
123
នៅថ្ងៃចន្ទ ៩រោច ខែមាឃ ឆ្នាំកុរ ឯកស័ក ព.ស២៥៦៣ ត្រូវនឹងថ្ងៃសុក្រ ទី១៧ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២០
មន្ត្រីការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាល បានចុះពិនិត្យគុណភាពសាច់ និងផលិតផលដែលមានដើមកំណើតពីសត្វ របស់អាជីវករ តាមបណ្តាទីផ្សារ ក្នុងក្រុងព្រះសីហនុ ខេត្តព្រះសីហនុ។ ជាលទ្ធផល ការលក់ដូរសាច់សត្វគឺមានគុណភាពល្អ រួមទាំងមានអនាម័យបានត្រឹមត្រូវ។ ក្នុងឪកាសនោះក៏បានផ្សព្វផ្សាយបន្ថែម ដល់អាជីវករឱរក្សានូវអនាម័យជានិច្ច ដើម្បីរក្សាបាននូវសុវត្ថិភាពចំណីអាហារ។