មាតិកា
ការចុះត្រួតពិនិត្យ និងណែនាំដល់អាជីវករលក់សាច់សត្វ
ចេញ​ផ្សាយ ០១ កុម្ភៈ ២០២០
122
ថ្ងៃសៅរ៍ ៨កើត ខែមាឃ ឆ្នំាកុរ ឯកស័ក ព.ស២៥៦៣ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី០១ ខែកុម្ភៈ ឆ្នំា២០២០ មន្រ្តីការិយាល័យផលិតកម្ម និងបសុព្យាបាល បានចុះត្រួតពិនិត្យ និងណែនាំដល់អាជីវករលក់សាច់សត្វ និងផលិតផលដែលមានដើមកំណើតពីសត្វនៅតាមបណ្ដាទីផ្សារក្នុងក្រុងព្រះសីហនុ ខេត្តព្រះសីហនុ។ ជាលទ្ធផលការលក់ដូរសាច់សត្វ ជាសាច់ដែលមានគុណភាពល្អ មានអនាម័យ និងជាសាច់ដែលមានបោះត្រាត្រឹមត្រូវពីបសុពេទ្យ។
ចំនួនអ្នកចូលទស្សនា
Flag Counter